tisdag 12 maj 2009

+++BaitFish News Update+++

Hej vi fick in en fin gäddbild av LarsÖ tagen på en BaitFish BlackGoldish 17cm. Tack så mycket Lars för den fina bilden! Även ett stort tack till alla ni som skriver till oss & skickar in bilder med historier, för oss är det en stor lycka att få läsa och se era fiskeäventyr, fortsätt gärna med det för vi uppskattar det väldigt mycket.

Nu är de andra 2 betena döpta får vi lov att presentera den gröna som numera presenteras som (Greedy) och den andra BaitFish kompisen heter numera (LilaPeppar).
Tack för alla namnförslagen som trillade in, många roliga och bra namn, så detta lär vi göra om.

Just nu så är det fullt upp för oss med Laxwobblerna, dom små rackarna sure know how to keep us bizzy:) Men resultatet blir bra & så får man hoppas att dom fångar bra med laxar. Vi har lite custom jerk beställningar också som vi gör just nu till ett par kunder, några omlackeringar & några specialfärger så det känns mycket roligt.

Vi har ute flera coola beten just nu på Tradera missa inte dom utropspriset är 1kr som vanligt hoppas ni hittar något som ni gillar. Här är addressen:http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=307516&listtype=0

Ha det grymt bra!



Inga kommentarer: