tisdag 16 juni 2009

10+

Tjenare hoppas allt är bra med er alla, vi själva mår bara fin fint, det känns skönt att det är sommar nu, man kan ta av sig vinter pälsen & förhoppningsvis få lite solstrålar på sig=)just nu så är det väl ganska så mycket regn men det vänder nog snart.

Sedan vi kom hem ifrån Norge så hade vi ledigt ett par dagar, sedan så var det bara att pallra sig snällt tillbaka till betesverkstaden & fortsätta produktionen på flera laxwobbler, det har även gjorts lite custom jerks & några omlackeringar. Mange åker snart till Norge igen i 3 veckor för att fiska, så det kommer att komma lite bilder, rapporter därifrån lite senare här på bloggen.

En rolig gäddrapport har vi fått in, det har tagits en 10+ i mälaren på en BaitFish 17cm i färgen "Lasse Special" (se bild)en färg som har visat sig vart riktigt bra i mälarens lite mörka,skitiga vatten, på fjärde kastet small det till i spöet. Vi hoppas att vi kommer att kunna få tag i bilden så vi kan lägga upp den på bloggen.
Så fort vi själva har tid så kommer vi att åka ut & fiska lite i mälaren, vi skall iaf fösöka hinna med något pass innan Mange åker.

Ni får ha det great!

Inga kommentarer: